top of page
Foret Surface

Terapi

Der kan være mange grunde til at gå i psykoterapi

Du kan føle, at du er gået i stå, at livet glider forbi dig. Måske oplever du angst, søvnløshed, tristhed eller på anden måde en tilstand, som er begrænsende for din livsudfoldelse. Det kan også være, at du erfarer udfordringer knyttet til dit arbejde, parforholdet, familielivet, eller måske er det sexlivet, der er i vanskeligheder. Måske kan du slet ikke definere ’det’.

Uanset din situation kan det være hjælpsomt med psykoterapi. Når du vælger at gå i terapi hos mig, vil du opleve respekt for din historie, omsorg for din proces og støtte til den forandring, du har brug for.

Hvem kan have gavn af terapi?

Som udgangspunkt kan alle mennesker have gavn af terapi. Det tager ofte afsæt i et ønske om forandring og udvikling. Nogle har behov for et korterevarende forløb, hvor andre har en mere krævende problemstilling, som kræver terapi i en længere periode. Uanset behov og ønske, omfavner jeg den enkeltes situation, så hver enkelt forløb bliver unikt. Mit arbejde som terapeut er båret af en ydmyg respekt for, at det enkelte menneske er enestående og for individets integritet.

indi_edited.jpg

Individuel terapi

Mit fokus i processen vil være baseret på at give dig en nærværende og respektfuld kontakt, som giver den tryghed, der er nødvendig for at skabe en platform for forandring og udvikling. Processen giver dig mulighed for at ændre dit liv og bryde fastlåste mønstre, hvormed du opnår en større frihed.

Jeg har en grundlæggende uddannelse og erfaring i eksistentiel, kropslig og gestaltterapeutisk retning, men mine 30 års arbejde med mennesker og efteruddannelser, har givet mig en omfattende forståelse og erfaring inde for flere områder. Jeg har dog specialiseret mig inde for arbejdet med chok/traume, som jeg begriber ud fra forskellige terapeutiske tilgange.

Parterapi

I parterapi kan du få hjælp med at skabe et nyt billede af din partner, og I kan få hjælp med at restrukturere frustrationer og tilbagevendende beklagelser. I vil få hjælp til at opløse vrede og raseri og udvikle en ny vision for parforholdet som en kilde til udvikling, glæde og tilfredsstillelse.

Parterapi kan være relevant for par af forskellige grunde: Nogle par er kørt fast og har brug for en effektiv støtte til at komme videre. Andre par ser parterapi som en del af at tage sit forhold alvorligt og at tage ansvar for sin egen og den fælles vækst og udvikling. Grundene er mange og forskellige. Jeg tager udgangpunkt i det enkeltes par situation.

 

I min tilgang lægges vægt på den grundlæggende erfaring, at vi mennesker sjældent har det godt med at blive tolket af andre. Til gengæld længes vi efter at blive set og hørt på en nærværende måde, som gør, at vi kan komme frem til vores egne tolkninger af, hvem vi er, og hvad vi vil og har brug for.

Jeg har derfor stor fokus på at respektere og være ydmyg over for det enkeltes par situation. På den måde har parret bedst mulighed for at eje sin udvikling.

par_edited.jpg
Parterapi
bottom of page